Ηχομονωμένες εγκαταστάσεις αποχέτευσης

H REHAU σας προσφέρει 2 συστήματα, προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα CLASSIC.

CLASSIC: Το στιβαρό υλικό, η υψηλή ποιότητα των εξαρτημάτων και ο σωστός σχεδιασμός καθιστούν το σύστημα κτιριακής αποχέτευσης HT-PP ως ένα σταθερό και αξιόπιστο σύστημα για το σπίτι σας!

Σας ενδιαφέρει η λειτουργία ψύξης;
Classic
Premium
Υψηλή ποιότητα υλικών
Ηχομονωτικός σωλήνας
Ηχομονωτικό στήριγμα
Αποδεδειγμένα αθόρυβο στα 17dB(A)
Άνεση
Τιμή

REHAU HT-PP Εγκατάσταση Κτιριακής Αποχέτευσης Χρήσιμες πληροφορίες για το σύστημα κτιριακής αποχέτευσης CLASSIC

ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής αποτελεί και ο θόρυβος. Συνήθως, εάν σε ένα σπίτι υπάρχει χαρά, υπάρχει και ο θόρυβος. Αλλά ο θόρυβος δεν θα πρέπει να απασχολεί τα μέλη της οικογένειας ή τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας. Για τον λογο αυτό, η REHAU έχει σχεδιάσει συστήματα που να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας για ηρεμία με βάση την ευαισθησία σας, τον διαθέσιμο χώρο και φυσικά τη δομή της κατοικίας.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ REHAU

Η εγκατάσταση αποχέτευσης REHAU HT-PP CLASSIC είναι το σωστό σύστημα για εσάς εάν δεν σας πειράζει ο θόρυβος ροής από ντους, μπάνια και τουαλέτες. Η αρμονική διάθεση δεν καταστρέφεται στην τραπεζαρία ή στα υπνοδωμάτια σας; Σίγουρα, με αυτήν την παραλλαγή λαμβάνετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, σε κάθε πεδίο, αλλά χωρίς ιδιαίτερο ηχομονωτικό αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΌ?

Η εγκατάσταση κτιριακής αποχέτευσης REHAU HT-PP CLASSIC εντυπωσιάζει με το χαμηλό βάρος και τις καλές υδραυλικές ιδιότητές της, χάρη στις λείες εσωτερικές επιφάνειες. Χαρακτηρίζεται από πολύ καλή χημική αντοχή, ιδίως απέναντι σε λύματα που περιέχουν διαβρωτικές ουσίες. Ο σύνδεσμος επιτρέπει μια έως 0,5 bar στεγανή, εύκολη και αποτελεσματική εγκατάσταση. Το υλικό είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις, ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από τις προδιαγραφόμενες. Ακόμη και στην έκδοση CLASSIC, η REHAU εγγυάται περισσότερα από τις ελάχιστες απαιτήσεις.

Ρυθμίσεις CookiesΡυθμίσεις Cookies