Πόσιμο νερό ανώτερης ποιότητας από τη βρύση

H REHAU σας προσφέρει 3 συστήματα, με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα CLASSIC.

Επιθυμούμε, το νερό που θα φτάσει στο σπίτι σας, σε κάθε βρύση, να είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας και υγιεινής. Το σύστημα CLASSIC εγγυάται άριστη υγιεινή και ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση τακτικής χρήσης όλων των σημείων ύδρευσης. (Εγκατάσταση διακλάδωσης T)

Σας ενδιαφέρει η λειτουργία ψύξης;
Classic
Smart
Premium
Υψηλή ποιότητα υλικών
Σταθερή σύνδεση
Εξαρτήματα υγιεινής
Τεχνολογία απόπλυσης 1
Έξυπνη όδευση σωληνώσεων
Υγιεινή 2
Ασφάλεια
Τιμή
  1. Προαιρετικά
  2. Υγιεινή όταν δε γίνεται τακτικό άνοιγμα των βρυσών

Χρήσιμες πληροφορίες για το σύστημα εγκατάστασης πόσιμου νερού Classic

ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Το πόσιμο νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας. Το να μπορούμε να το απολαμβάνουμε στην καθαρότερη μορφή του, χωρίς βλαβερές ουσίες, βακτήρια ή μικρόβια, όπως η λεγιονέλα, είναι η πιο σημαντική απαίτηση για το πόσιμο νερό. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε την τύχη να φθάνει στο σπίτι μας καλό νερό. Δυστυχώς όμως δεν δινουμε την απαραίτητη προσοχή στο δίκτυο ύδρευσης εντός του κτιρίου. Εμείς, στη REHAU, έχουμε έναν στόχο: Απόλυτη υγιεινή πόσιμου νερού και ασφάλεια για το σπίτι σας ανά πάσα στιγμή! Θέλουμε το νερό να φτάνει στο σπίτι σας, σε κάθε βρύση, πάντα στο επίπεδο ποιότητας που παρέχεται από τους προμηθευτές νερού.

Ο ΝΕΟΣ REHAU-ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ

Απολαύστε την αίσθηση, ότι έχετε κάνει το καλύτερο για την υγεία και την ασφάλειά σας. Το νερό παραμένει νερό. Είτε το χρησιμοποιείτε για κατανάλωση, για μαγείρεμα, για περιποίηση ή για πλύσιμο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι έχετε καθαρό και καλής ποιότητας νερό. Ακόμη και όταν δεν πίνετε νερό, μπορείτε να προσβληθείτε από επικίνδυνες ασθένειες μέσω της αναπνευστικής οδού, π.χ. εισπέοντας αιωρούμενα σταγονίδια κατά τη διάρκεια του ντους.

Πέρα από την υγιεινή, η REHAU αποτρέπει πιθανές βλάβες στο σύστημα ύδρευσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το νερό ρέει μόνο όπου πρέπει. Αυτό οφείλεται στα αξιόπιστα προϊόντα μας και στην ασφαλή και ισχυρή τεχνολογία σύνδεσης "Schiebehülse".

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το σύστημα πόσιμου νερού RAUTITAN CLASSIC αποτελείται από άριστα και αυστηρά ελεγμένα εξαρτήματα. Ο συνδυασμός του εύκαμπτου σωλήνα από PE-Xa και της τεχνολογίας Schiebenhülse αποτρέπει την ύπαρξη επικαθίσεων και βακτηρίων στο σύστημα. Η επιλογή, η χρήση και ο έλεγχος των πρώτων υλών, βάσει της νομοθεσίας τροφίμων, σας εξασφαλίζουν τα καλύτερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας "Made in Germany". Διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα νερού.

Εκτός από τα υλικά και την κατασκευή των εξαρτημάτων, η τεχνογνωσία στη διαστασιολόγηση του δικτύου είναι καθοριστική. Ισχύουν οι αρχές της υγιεινής πόσιμου νερού: το νερό πρέπει να ρέει, το κρύο νερό πρέπει να παραμένει κρύο και το ζεστό νερό πρέπει να παραμένει ζεστό. Μαζί με τα εξαιρετικά υλικά, αυτό είναι το σταθερό πρότυπο ποιότητας για ένα δίκτυο πόσιμου νερού στο κτίριο.

Μαζί με τους συνεργάτες της, η REHAU εξασφαλίζει τη σωστή διαστασολόγηση των αγωγών του δικτύου, έτσι ώστε το νερό να μην ρέει πολύ γρήγορα ή πολύ αργά και να επικτρατούν οι κατάλληλες συνθήκες πίεσης. Οι προμονωμένοι σωλήνες και τα εξαρτήματα REHAU συμβάλλουν τόσο στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας υγιεινής, όσο και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ρυθμίσεις CookiesΡυθμίσεις Cookies