Θέρμανση & ψύξη επιφανειών για άνετη ατμόσφαιρα

H REHAU σας προσφέρει 3 συστήματα, με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα CLASSIC.

Θέλετε να έχετε όλο το χρόνο μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, χωρίς ρεύματα αέρα; Με το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης CLASSIC, μπορείτε να λαμβάνετε θερμότητα από το δάπεδό σας, με την πιο ευχάριστη μορφή.

Σας ενδιαφέρει η λειτουργία ψύξης;
Classic
Smart
Premium
Ενεργό Δάπεδο
Ενεργός Τοίχος
Ενεργή Οροφή
Αφυγραντήρες 1
Έλεγχος ενός χώρου
Έλεγχος ενός χώρου με χρονοδιακόπτη
Smart Home - Κατάλληλος Έλεγχος 2
Άνεση
Ενεργειακή Απόδοση
Παροχή
Τιμή
  1. Προαιρετικά
  2. Απεριόριστος Έλεγχος χάρη στην κινητή πρόσβαση στο διαδίκτυο

Χρήσιμες πληροφορίες για τη Θέρμανση Επιφανειών CLASSIC

ΑΝΑΓΚΗ

Η ζεστασιά, η ασφάλεια και η προστασία είναι βασικές ανθρώπινες ανάγκες.Δεν μας αρκεί μόνο "να μην κρυώνουμε " . Τις κρύες μέρες θέλουμε ζεστασιά,ομοιόμορφα κατανεμημένη στο δωμάτιο χωρίς ρεύματα, και αυτόνομα ρυθμιζόμενη- ιδανικά με τη σωστή υγρασία - που αποτελεί ένα επίσης σημαντικό κριτήριο για την ευημερία και την υγιεινή διαβίωση.

Ο ΝΕΟΣ REHAU-ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ

Με την ενδοδαπέδια θέρμανση της REHAU, θα νιώθει τη ζεστασιά στην πιο ευχάριστη μορφή. Ως ομοιόμορφα εκπέμπουσα θερμότητα από το δάπεδο, δίνει στους χώρους σας ευχάριστες θερμοκρασίες. Ένα σωστά διαμορφωμένο εσωτερικό κλίμα κάνει το σπίτι σας ένα προστατευμένο και άνετο μέρος για όλη την οικογένεια - παντού, σε κάθε τετραγωνικό μέτρο. Επιπλέον, προσφέρει μια επιλογή για δροσιζμο το καλοκαίρι - εάν είναι επιθυμητό.

Με την δυνατότητα έλεγχου αυτονομίας δωματίου , μπορείτε να προσαρμόσετε -βάσει των αναγκών σας- την επιθυμητή αίσθηση άνεσης/ζεστασιάς στα δύο πιο σημαντικά δωμάτια σας. Η θέρμανση επιφανειών καθιστά δυνατή τη μείωση της θερμοκρασίας χώρου διατηρώντας τη ζεστασιά. Αυτό όχι μόνο βοηθά στην εξοικονόμηση κόστους, αλλά και στο να διατηρεί τη σχετική υγρασία το χειμώνα σε υγιές επίπεδο. Η τεχνολογία βρίσκεται στο δάπεδο και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον χώρο που θα καταλάμβαναν τα θερμαντικά σώματα. Αντιθέτως, κερδίζετε χώρο, ώστε να διαμορφώσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας, όπως επιθυμείτε. Οι υπερθερμαινόμενοι χώροι, τα ρεύματα και, κάποιες φορές, η αιώρηση σκόνης στο χώρο αποτελούν πλέον παρελθόν.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά Θέρμανσης Επιφανειών REHAU έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε δύσκολες τεχνικές απαιτήσεις –εξασφαλίζοντας την θερμική και ασφαλή άνεση στην οικίας σας .

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Για δεκαετίες, η REHAU έχει επενδύσει στη διασφάλιση της ποιότητας και έρευνας. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο τα εξαιρετικά στιβαρά εξαρτήματα του συστήματος, καθώς και ο σωλήνας από υλικό PE-Xa παραμένουν ιδιαίτερα ανθεκτικά για πολλες γενιές.

Ο καλός σχεδιασμός αποτελεί προϋπόθεση για την άνετη και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία σε κάθε δωμάτιο. Η REHAU, με τους συνεργάτες της, με τα εξελιγμένα συστήματα τοποθέτησης και τις γνώσεις της στο σχεδιασμο εξασφαλίζουν τις τέλειες συνθήκες. Με σωστή διαστασιολόγηση στο Μηχανολογικό σχέδιο και ρύθμιση εγγυώνται ότι το σύστημα θέρμανσης επιφανειών σας παρέχει την απαιτούμενη απόδοση θερμότητας σε όλη την εγκατάσταση, και το σύστημα λειτουργεί όσο πιο αποτελεσματικά και δυναμικά γίνεται

Η ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση προκύπτει από τρεις παράγοντες. Η εκπέμπουσα θερμότητα γίνεται θερμότερη και σας επιτρέπει να μειώσετε τη θερμοκρασία κατά 2 ° C έως 3 ° C στο σπίτι σας με εξοικονόμηση περίπου 10% . Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών δεν είναι απαιτητικά και χρειάζονται μόνο ζεστό νερο, θερμοκρασίας 25° C ή το πολύ έως 40° C. Αυτό βοηθά τα ηλιακά συστήματα και τις αντλίες θερμότητας να επιτυγχάνουν την καλύτερη απόδοση. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, η ρύθμιση θερμοκρασίας σε μεμονομένους χώρους, βοηθά στο να κατανέμεται επιλεκτικά η θερμότητα. Με βάση τη ρύθμιση του λέβητα ή της αντλίας θερμότητας, τα επίπεδα θερμοκρασίας στα άλλα δωμάτια προσαρμόζονται αυτόματα ανάλογα με τον προγραμματισμό.

Δύο θερμοστάτες χώρου σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία στους 2 πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας και επίσης να είστε σε θέση να κάνετε αλλαγές ή να μειώσετε τη θερμοκρασία σε δωμάτια που δε χρησιμοποιούνται. Οποιεσδήποτε διορθώσεις και αναπροσαρμογές στους συλλέκτες σε αυτούς τους χώρους, δεν είναι πλέον απαραίτητες σε καθημερινή βάση.

Χρήσιμες πληροφορίες για τη Θέρμανση Επιφανειών CLASSIC

ΑΝΑΓΚΗ

Σήμερα, επικρατούν εξωτερικές θερμοκρασίες έως και 40 ° C, ενώ οι τροπικές βραδιές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου δεν είναι πλέον σπάνιες. Οι πονοκέφαλοι, η δυσκολία συγκέντρωσης, τα προβλήματα ύπνου και η κούραση μπορεί να είναι μια σημαντική επιβάρυνση. Η ανάγκη για δροσερά δωμάτια και ξεκούραστο ύπνο είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ REHAU

Τα συστήματα ψύξης επιφανειών REHAU σας παρέχουν θερμοκρασίες αναζωογόνησης κατά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Ομοιόμορφη εκπέμπουσα ενέργεια δροσίζει τα δωμάτια σας από το έδαφος.

Απολαύστε μια χαλαρωτική δροσερή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ρεύματα ή θορύβους. Εκτός από τη μοναδική εμπειρία ψύξης, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση κόστους μέσω της ενεργειακά αποδοτικότερης λειτουργίας του συστήματος ψύξης επιφανειών.

Το σύστημα δεν είναι ορατό, καθώς βρίσκεται εγκατεστημένο στο δάπεδο. Επομένως, δεν υπαρχουν μηχανήματα που θα καταλάμβαναν χώρο στο καθιστικό σας. Με τα συστήματα της REHAU κερδίζετε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Επιπλέον, με τον πρακτικό θερμοστάτη REHAU σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία στα δύο πιο σημαντικά δωμάτια σας, ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Τα ποιοτικά υλικά του συστήματος Ψύξης Επιφανειών REHAU είναι σχεδιασμένα να αντέχουν για αρκετά χρόνια και να εξασφαλίσουν μια ασφαλή τοποθέτηση. Στο νέο σπίτι σας θα απολαύσετε την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα και για τη λειτουργία ψύξης, οι σωλήνες τοποθετούνται συνήθως πιο κοντά μεταξύ τους. Επιπλέον οι σωλήνες τροφοδοσίας πρέπει να μονώνονται, έτσι ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο υγροποίησης. Με αυτές τις ενέργειες, η θέρμανση επιφανειών στο χώρο σας μπορεί να προσφέρει και δροσισμό . Στους σωλήνες ρέει κρύο νερό. Ιδανικά αυτό παρέχεται από μια αντλία θερμότητας - επειδή οι αντλίες θερμότητας -μπορεί να έχουν και την δυνατότητα - να ψύχουν.

Για την ψύξη χρησιμοποιούμε τις ιδιες σωλήνες θέρμανσης επιφανειών, στις οποίες κυκλοφορεί κρύο νερό. Η ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας δημιουργεί ένα ευχάριστο δροσερό κλίμα στο χώρο.

Κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να προσεχθεί, οι θερμοκρασίες της επιφάνειας να μην πέφτουν κάτω από ένα οριακό σημείο, το οποίο θεωρείται ιδανικό για αίσθηση άνεσης και αποτελεί και όριο σημείου δροσιάς. Το σημείο αυτό καταγράφεται από ένα σύστημα αισθητήρων ελέγχου.

Αυτό αποτελεί επίσης το όριο απόδοσης ενός συστήματος ψύξης. Σε καλά μονωμένα και σκιασμένα κτίρια αρκεί, ώστε αυτά να παρέχουν ήπια ψύξη, ακόμα και σε μεγάλες περιόδους παρατεταμένης ζέστης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όρια απόδοσης θα λάβετε από τον REHAU εγκαταστάτη σας.

Όσον αφορά στην ποιότητα των Εγκατεστημένων εξαρτημάτων, με την σωστή μελέτη και τοποθέτηση, ισχύουν τα ίδια υψηλά πρότυπα, όπως και για την επιδαπέδια θέρμανση.

Ρυθμίσεις CookiesΡυθμίσεις Cookies